HTML

Plakátmagány - aktuál(politikai) gondolatok

"Égve hagytad a folyosón a villanyt..." (Pilinszky)

Friss topikok

Linkblog

Tévedések végjátéka

2014.02.03. 20:29 plakatmagany

Rohamléptekkel közeledik a választás. Mindenki egyre több hülyeséget beszél, se füle se farka baromságokat, a cél egyértelmű, meggyőzni az embereket... ő... tényleg gondolkozzunk el ezen, hogy kinek, miről kellene meggyőzni a választók többségét... 

A Fidesz az mtva által kézivezérelt összes médium összes híradásában saját kormányzásának nagyszerűségéről, annak fergeteges eredményeiről akarja meggyőzni a valakiket. A valakik gondolom marhára nincsenek erre rászorulva, mert akik a ballib és eus szörnyek összeesküvésének védelmére kivonulnak rezsicsökkentésért harcolni - több millióan, nem inkább több milliárdan - azok csak egy lehetőséget látnak, eszükbe se jut más kezébe helyezni a szent korona védelmét. Ja, hát állítólag - én nem tudom, csak egyesek feltételezik - olyanok is felszálltak a Pestre szállító buszokra, akik nagy ívben leszarják a szent koronát és a 64 vármegyét, de valamiért mégiscsak érdekeltek voltak abban, hogy úgy látszon, nem szarják le, dehát ők nem teljesítettek jobban, de ilyenekről nem szól a híradó - tehát nincsenek is. Már a feltételezés is sértő és alkotmányellenes.

Akik viszont úgy szavaztak a fideszre 2010-ben, hogy a szocialistáktól, hagyóktól gyurcsányoktól erősen megcsömörlöttek, és reménylették, hogy a szocialisták hátat tudnak fordítani ezeknek az elemeknek, és a fidesz legalább ebből tanult, azok nagyrészt az egész politiai cirkuszt a halál f... szóval odakívánják az összes szereplővel együtt - vagy azt hiszik, hogy ezek a jobblikas nemzeti bohócok, ezek az elmeháborodottak legalább jól megfingatnák a sok marhát - de a józanság és az európai kötődések mégiscsak a passzivitás irányába fordítanak szinte mindenkit.

Fölöslegesen jön Bajnai az egyébként józannak látszó agitálásával, kétségtelen, hogy ő is abban a bagázsban egzisztált évtizedekig, akikkel most látszólag vitatkozik.

Ezt az LMP-t meg igazán még most se lehet érteni, hogy most kik ezek, mit akarnak, mi a koncepciójuk?  Persze azon kívül, hogy más...  Szóval... politika Magyarországon megbuktál.

Talán még addig lehet valami földrengés-szerű esemény, változás? Ki fél attól?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatmagany.blog.hu/api/trackback/id/tr815721493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása