HTML

Plakátmagány - aktuál(politikai) gondolatok

"Égve hagytad a folyosón a villanyt..." (Pilinszky)

Friss topikok

Linkblog

Plakátötletek a választásokra

2013.12.08. 12:31 plakatmagany

plak1tercv_1386501741.jpg_504x283

Azt hiszem a közelgő választások előtt érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen óriásplakát-ötlettel kéne előállni. Az egyik kézenfekfő megoldásnak tűnik, hogy az orbáni rendszer megismert, ellenszenves, tehetségtelen és talpnyaló alattvalóit állítsuk pellengérre, vagyis jól követhető csomagolással és csoportosítással tegyük őket elkerülhetetlenül azok szeme elé, akik döntenek nem csak Orbánról, hanem róluk is, a választóknak azonosítaniuk kell ezeket a milliókat kereső gyenge jellemű embereket azzal a rendszerrel, amely felemelte őket.

A kampány lényege, hogy pár, jól megjegyezhető ellenszenves, és közutálatnak örvendő alakkal magát a rendszert azonosítjuk, és annak emblémáját is. Fontos, hogy sorrendileg hogyan milyen ütemezéssel jönnek egymásután. Javaslat:

Első plakát: Orbáni nők. Csak rájuk kell nézni... az általam elkészített plakátterv szerint, mindig azonos arculatal, csak más arcokkal kellene végigvinni a plakátsort.

Második: Orbáni tehetségek. Matolcsy, Szijjártó, Varga.

Harmadik: Orbáni jellemek. Smitt, Magyar György, Kerényi.

...végül, mint egy korona, orbáni idézetekkel kellene zárni, bőven lehet keresni az elmúlt húsz évből olyan hazugságokat vagy a mostani valósággal homlokegyenest ellenkező ígéreteket, amelyek végleg lehúzzák a hamis jelmezt Orbánról...

Az ötlet jogilag védett, nem használható föl az engedélyem néllkül!

plakatotlet@gmail.com

2013. 12. 08.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatmagany.blog.hu/api/trackback/id/tr635674276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása