HTML

Plakátmagány - aktuál(politikai) gondolatok

"Égve hagytad a folyosón a villanyt..." (Pilinszky)

Friss topikok

Linkblog

Akkor most ki nyerjen?

2014.04.04. 12:06 plakatmagany

Holnapután lesz a nap. A választási nap. Nagy érdeklődés nincs, mert ugyan a politikai agitátorok csúcsrajáratott üzemmódban működnek, a közvélemény döntő részét nem érdekli a választás, fejünk fölött döntenek rólunk – nélkülünk. Nem véletlenül szólalt meg Sólyom László, aki a Fidesz és az Mszp ellen érvelt - értelemszerűen az Lmp-re irányítva a figyelmet, a fasisztoid Jobbiktól nem eléggé elhatárolódva - mindenesetre a kisebbik-nagyobbik rossz példájával azt az érzésünket erősítette, hogy ennek az egész politikai garnitúrának nincs már erkölcsi alapja a politikai közbizalom elnyerésére.

És ha olyanok jönnek, akiket mondjuk szakmai vagy szakpolitikai alapon mérlegelve nem is tartanánk megfelelően profinak, a pofátlanság-mércéjük mégis még jó értéken áll. Elég ennyi? Ha tudnánk, ha lenne róla reális fogalmunk, hogy mennyi értékes évet, mennyi értékes aranyat szórtak el ezek a jobb-bal-jobb majmok, mennyi lehetőséget daráltak be a saját és haverjaik zsebébe, az ország, a társadalom, a nép ellenére, legkisebb kétségünk se lenne, hogy azt kell mondanunk, elég volt mind a két rablóbandából.    

Én például azt mondom, a legjobb forgatókönyv az lenne, ha a fidesz 30 % körülig jutna el a nagy béke-rezsiharc füstjében, az mszp szépen visszaszorulna, és elkezdődne az lmp felépülése.

Én annak nem drukkolok, de teljesen egyértelmű, hogy maximum 2 éve van ennek a fidesznek a továbbiakra, és akkor bizony kemény helyzet lesz. Rohannak a bukásba, és annyira buták, hogy még ezt se képesek felfogni. Ahol minden döntéshozót csak a hülyeségének meg a seggnyalásának a szitáján szűrnek át, ott nincs fejlődés, nincs termelés, nincs munka, ott mindennek csak a látszata van, az fújódik statisztikákban meg sikerpropagandában, mígnem kidurran és maga alá temeti az egész rendszert.

Hogy akkor hova rohan Orbán meg a szíjgyártói nem tudom, remélem ki is tiltják Európából az egész lószerszámos társaságot, dehát úgyis annyira vágynak keletre, menjenek, minél hamarabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://plakatmagany.blog.hu/api/trackback/id/tr285911568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása